Over ons

Iedereen verdient een goede gezondheid. “Gezond zijn” vinden wij geen doel op zich, maar een voorwaarde om een fijn en zinvol leven te leiden.

Een goede gezondheid is niet vanzelfsprekend, daar moet je iets voor doen! Zoals bewust eten en genoeg bewegen. Dan ben je al een heel eind.

Wij helpen je graag om de gewone (geraffineerde) suiker te laten staan. Want suikers zijn verwoestend voor je lichaam op de lange termijn. Als moeder van twee tieners weet ik maar al te goed hoe aantrekkelijk en verslavend limonade, frisdrank, snoep en koek is. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een suikervervanger die gezond en lekker is. Natuurlijk bestaan er al veel suikervrije producten, maar die bevatten vaak fruitsuikers (en die jagen je bloedsuikerspiegel net zo hard omhoog als gewone suiker) of zoetstoffen die slecht zijn voor je maag en darmen. En vaak erg laxerend werken en ook nog een bittere nasmaak hebben.

Daarom zijn wij begonnen met de ontwikkeling van deze 100% natuurlijke poederlimonade op basis van erythritol; in onze ogen het allerbeste alternatief voor suiker. Deze grondstof is veel kostbaarder dan gewone suiker of veelgebruikte zoetstoffen zoals aspartaam of sorbitol. Maar ons doel is niet om zoveel mogelijk geld te verdienen. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen een gezond lijf te krijgen en te laten behouden. Laten we onszelf niet volstoppen met (fabrieksmatige) bende; maar laten we alleen dingen eten en drinken die van waarde voor ons zijn. Je hebt maar één lijf, dus zorg goed voor jezelf!

Gerdien Bos, eigenaar en oprichter
Keurmerk webwinkel

Bekijk hier het aanbod

Wij hebben bij Healthy Natural Products al meer dan 15 jaar ervaring in het produceren van natuurlijke en super werkzame gezichtscrèmes.

Ons merk Solutions Cosmeceuticals wordt wereldwijd verkocht en vind je hier: www.solutions-cosmeceuticals.nl.

Onze Marchal Wrinkle Smoother is een natuurlijke instant eyelift oogcrème die al decennialang door vele trouwe gebruikers zeer gewaardeerd wordt: www.rimpelsweg.com.

gezonde limonade