Word Partner / Affiliate

Registreren

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Ontvang commissie

Wil jij ook gemakkelijk een vaste commissie van maar liefst 20% van de verkoopprijs verdienen op Drink Goed Zoet? Doe dan mee aan dit win-win-programma! Hoe meer mensen we samen van Gezonde Limonade voorzien, hoe beter 🙂 Het is heel simpel, hieronder leggen we uit hoe het werkt:

Stap 1: klik op de button hierboven “Word een affiliate” en meld je aan, wacht daarna even op ons akkoord

Stap 2: maak een link op je eigen website naar ons (deze link ontvang je automatisch via het programma). Schrijf zelf een paar regels of kopieer een afbeelding van onze website. Vraag ons gerust om hulp.

Klaar!

Wij doen de rest. Iedereen die nu op jouw website op deze link klikt, wordt naar onze webshop doorgestuurd. Voor iedere aanschaf ontvang jij automatisch een vast bedrag. Ook voor herhalingsaankopen gedurende de komende 5 jaar. Wij betalen je automatisch uit. In je dashboard zie je een heel handig overzicht van al je commissies en uitbetalingen.

Ben je diëtist, voedingsdeskundige, leefstijlcoach, blogger, vlogger, influencer of op een andere manier bezig met gezonde voeding? Dan is dit een uitgelezen kans om samen te werken aan een maatschappij met fitte, gezonde mensen. Waarvoor je zelf bijna niets hoeft te doen en toch leuke extra inkomsten mee kunt genereren!

Voordelen:

  • geen eigen webshop nodig
  • geen gedoe met voorraad, verzending etc.
  • extra inkomsten
  • je helpt mensen gezond, fit en blij te worden

Registreren

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Liever zelf onze producten verkopen?

Dat kan natuurlijk ook! Mail of bel ons even en we sturen je alle informatie. We kunnen ook Private Label (met je eigen naam op de verpakking) leveren. Dat kan al vanaf 250 stuks.